Renée Jagd

Tarot, orakel og englekort

"Få svar på dine udfordringer eller problemstillinger i kortenes budskaber. Dine energi manifesteres i kortene, og derigennem får vi hjælp til at få dig derhen i dit liv, hvor du har adgang til at træffe valg, der giver dig højest livsglæde "

Tarotkort – en seance hos Renée

Allerede i 1500-tallet anvendte man flere steder rundt i Europa tarotlignende kort som værktøj til at få svar og vejledning på livets små og store spørgsmål. Faktisk er det sandsynligt, at det går endnu længere tilbage. Traditionen er bevaret helt til i dag, og tarotkortene anvendes med mange af de samme formål. Vi lader kortene tale og lader det være op til dem, hvilke svar vi får. Tarotkortene byder på mange indsigter, og mange oplever at finde nye meninger med det, de får at vide fra kortene.

 

Når du får lavet tarotkort, laver vi sammen et oplæg på 10 kort, der beskriver alle aspekter i dit liv her og nu samt i fremtiden. Du trækker selv alle 10 kort og er på den måde selv en stor del af seancen.

 

Da din tilstedeværelse har stor betydning for tarotkortene, vil det altid foregå som en individuel fysisk seance.

DIN fortid, nutid & fremtid

Engel- og orakelkort bruges som en seance, der er separat fra tarotkort. Når vi bruger engle- og orakelkort, vælger du selv, hvilket kortsæt du trækker kortene fra. Her trækker jeg 3 kort, der vil beskrive din fortid, din nutid og din fremtid. Vi ser på fortiden, hvor den hæmmer dig. Vi ser på din nutid og på, hvad der rører sig i dit liv her og nu. Vi ser på fremtiden og de muligheder og evner, der ligger fremadrettet på din vej.

Forskellige former for korttrækning

  • Individuel tarotkort

    En individuel session varer; 1 time og 15 min. og prisen er kr. 1550,-
    Book tid her!

  • Online ”din Tids kort”

    Varighed; 30 minutter og prisen er kr. 650,-, som betales inden seancens start.
    Book tid her!

Bemærk øget tid og pris!

Hvad er tarotkort?

De 10 kort, vi trækker fra tarotkortenes bunke, vil hver især repræsentere et emne eller et aspekt af dit liv. I seancen vil vi derfor komme ind på emner som din nutid, familie, kærlighed, hjem, økonomi, job, helbred, spiritualitet, din fremtid og til sidst vil du have mulighed for at stille et spørgsmål inden for et valgfrit emne, hvilket det sidste kort vil svare på.

 

Med udgangspunkt i tarotkortene kan vi med fordel arbejde videre med og tale om, hvilke problemstillinger, udfordrende mønstre eller muligheder, kortene afslører. Tarotkort kan derved bidrage til stor indsigt i mange aspekter af dit liv, vi vil modtage budskaber, der kan hjælpe dig videre til at leve livet med størst mulig livsglæde.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig

Besøg webshoppen

Shop

Kommer snart!

DIN Fortid, Nutid, Fremtid

Mine Klienters Udtalelser

Spændende indsigter og vildt at kort kan beskrive alt i mit liv. Meget spændende om fremtidskortet og den voksende familie som Renée så i kortene
Det er ikke sidste gang vi ses.

Lena Knudsen

Kortene talte sit tydelige sprog, og jeg er målløs over den måde Renée kommunikere dybe og meget indsigtsfulde budskaber. 
Alt der blev sagt angående fremtiden er gået i opfyldelse. 
Det var en stor oplevelse at være hos Renée.

Morten Jensen

At få lagt tarotkort af Renée var en følelsesfuld, overvældende og præcis oplevelse. Jeg vil klart anbefale hende til enhver, der ønsker indsigt i sit eget liv og selv.

Mette Lassen

Scroll to Top