Renée Jagd

Afdødekontakt

"Ved afdøde kontakt kommer dine kære afdøde med kærlige budskaber, der ofte kan være med til at skabe stor forandring i og for dig. De har et stort ønske om at møde os, som dem vi er"

Individuel afdødekontakt

Ved individuel afdødekontakt åbner jeg op som kanal og ser, hvilke afdøde der kommer igennem. Vi kan aldrig vide, hvem af dine kære afdøde, der vil i kontakt med os. I stedet vil det være de eller den af dine afdøde, der har bedst mulighed for at hjælpe dig i din livssituation, der vil vise sig. Afdødekontakt kan have mange forskellige effekter; det kan hjælpe dig til indsigter, hjælpe dig til at se meningen med din nuværende livssituation, og det kan give dig konkrete værktøjer til at håndtere problemstillinger.

Online session med afdødekontakt

En session med afdødekontakt kan både foregå som individuel seance, hvor vi mødes fysisk, samt som onlinesession. Da det dog er vigtigt, at jeg har en god fornemmelse med din følelsestilstand både under og efter seancen, kan afdødekontakten ikke foregå telefonisk. Skab dig selv et roligt rum, hvor rammerne gør det trygt for dig at skulle igennem vores session, og hvori du er klar til afdødekontakten. Vi kan aldrig på forhånd vide, hvordan sessionen vil udforme sig, og det kan somme tider blive følsomt. Derfor ser jeg det også som min mission at hjælpe dig igennem på bedste vis.
Efter enhver type seance, både healing, clairvoyance og afdødekontakt trækker jeg et engle- eller orakelkort til dig.

Forskellige former for afdødekontakt

 • Individuel afdødekontakt

  En individuel session varer; 1 time og prisen er kr. 1350,-
  Book tid her!

 • Online

  En online session varer; 1 time og prisen er kr. 1350,- som betales inden seancens start.
  Book tid her!

 • Husrensning

  Støjer de afdøde, hjælper jeg dem over på kærligste og bedst mulige vis. Jeg mærker ind i alle rum for psykisk energi, for afdøde og for andre ting, der kan hæmme og støje. Psykiske energier imellem de mennesker, der bor i huset, kan lige såvel som afdøde sætte en masse aftryk. Jeg mærker ind i alle rum både før og efter rensningen. Jeg arbejder ofte sammen med en kollega, der agerer batteri for mig under husrensningen, der både kan foregå fysisk og online.
  Booking, tidsestimat og pris oplyses ved at sende en mail til; info@reneejagd.dk

Hvad er afdødekontakt?

Ved afdødekontakt kommer dine kære afdøde med kærlige budskaber, der ofte kan være med til at skabe stor forandring i og for dig.

Dine kære afdøde kommer igennem med den største kærlighed til dig, og de har et stort ønske om at møde os, som dem vi er. Jeg kan aldrig garantere, hvilken afdød, jeg får kontakt med og i et større forum kan jeg heller ikke garantere, at alle tilstedeværende vil få kontakt til en afdød.

I kontakten med de afdøde har vi ingen magt. Vi lader os blot være åbne over for de budskaber, de afdøde kan bringe os.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig

Besøg webshoppen

Shop

Kommer snart!

DIN Fortid, Nutid, Fremtid

Mine Klienters Udtalelser

Rene gav en spot on afdøde kontakt af min morfar. 
Alle budskaber kunne mærkes. 
Renee havde viden som hun ikke kunne gætte sig til.

Neele Sass

Renée er skarp og hunfik lynhurtigt kontakt til de 3 af mine afdøde som jeg håbede, kom på besøg.
De var meget tydeligt repræsenteret i opførsel og med budskaber der gik lige i hjertet.
Af hjertet tak for den oplevelse.

Mette Kristensen

Scroll to Top