Renée Jagd

Clairvoyance

"I clairvoyancen stiller jeg ind i din livsessens, og jeg ser hvad der forhindre dig i at leve dit liv i din højeste livsglæde, og hvordan du udnytter dine potentialer bedst"

Individuel Clavoyance

En clairvoyance kan både foregå som led i et forløb samt stå alene som værktøj til at finde svar på problemstillinger i dit liv.

Ofte finder man sig selv i situationer, over for skilleveje eller andre store livsbeslutninger, hvor man har brug for vejledning udefra. Her kan clairvoyance fungere som et meningsfuldt værktøj. Det er da muligt at adressere store temaer lige såvel som specifikke situationer, der fylder i dit liv.

 

Du vælger selv, om du ønsker at komme til mig til en individuel clairvoyance, eller om du foretrækker, at seancen foregår online eller via telefon.

Online Clavoyance

Ved onlinesessioner vil du modtage dit online link til seancen, og ved telefoniske seancer ringer jeg dig op på det nummer, du har oplyst ved bookingen.

Jeg optager desuden seancen og sender den efterfølgende til dig via mail.

 

Sæt dig gerne et roligt sted med begge fødder i gulvet. Hav eventuelt et tæppe, nogle kleenex og noget at drikke stående klar i nærheden. Det er vigtigt, at du skaber dig selv et behageligt rum, hvor du føler dig klar til at modtage min clairvoyance, selvom vi ikke fysisk er sammen. Det er desuden vigtigt, at du kan sidde uforstyrret.


Jeg har naturligvis tavshedspligt og udviser stor respekt for alt det, vi støder på under clairvoyancen.

Forskellige typer af clairvoyancesessioner

Bemærk øget tid og pris!

Hvad er clairvoyance?

I en clairvoyance stiller jeg ind i din livsessens, og jeg ser på, hvad der forhindrer dig i at leve dit liv fuldt i din højeste livsglæde. Vi kommer ind på de problemstillinger, som fylder mest i dit liv på nuværende tidspunkt – det kan være emner såsom kærlighed, familie- & relationer, job, psyke og personlig udvikling.


Vi kommer dertil også ind på, hvilke muligheder der ligger for dig i din fremtid, og vi får altid vejledning fra universet om, hvordan du kommer derhen i dig selv, hvorfra du trives og lever bedst. Med hjælp fra universet finder vi frem til, hvilken vej hvori dit største potentiale ligger.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig

Besøg webshoppen

Shop

Kommer snart!

DIN Fortid, Nutid, Fremtid

Mine Klienters Udtalelser

Spot on 100 %
Det var opløftende, der kom en masse frem, som jeg kan arbejde videre med. Renées direkte tale og beskederne fra det åndelige.
Alt var godt.

Rinna Birk

HELT VILDT! Det var helt fantastisk ☺
Renée er super dygtig. Hun udstråler så meget positiv energi, og har givet mig en masse med videre. Hun kunne fortælle meget om min barndom og hvordan jeg føler og mærker mig selv. Hun ser mange ting, som hun er rigtig god til at forklare
Mine varmeste anbefalinger

Majbritt Andersen

Jeg tror på engle uden vinger. Og du har rørt mig meget mere - end du aner.
Jeg har både været til clairvoyance og healing hos Renée. Og jeg vil til enhver tid give mine varmeste anbefalinger
Livet har lært mig at gå - men du har lært mig, at holde balancen, jordforbindelse - og ikke mindst at tro på, at jeg er værd st elske.
Min rejse er ikke slut - Og jeg bruger i dag Renée fortsat, for at holde min indre ro - og høre hvad universet har at fortælle mig.
Du skal være klar til at modtage og have viljen i hjerte til at tage rejsen i dig selv. 

Maia

Det var rigtig spændende og hun ramte plet hele vejen. Det passede 100%
Jeg kom hertil uden forventning og går herfra med rigtig mange guldkorn.

Ramus Werge

Scroll to Top