Renée Jagd

Om Renée

"Jeg kan fortælle dig din livsessens, dine største potientialer og hvordan du kan være din egen medspiller i dit liv”

Om Renée Jagd

Jeg er født med mine spirituelle evner og som barn undrede jeg mig over, at de voksne kaldte mit indre rige liv for fantasi… For jeg så jo de afdøde helt tydeligt og var omgivet af mine kærlige hjælpere fra universet.


Jeg har altid elsket at hjælpe andre mennesker, og at jeg ved hjælp af den åndelige verden kan være DET transformerende møde for mange mennesker gøre, at jeg arbejder med mit allermeste naturlige talent. Det er desuden min allerstørste glæde, nemlig drømmen og ønsket om at gøre en kærlig forskel i flere menneskers liv, og bidrage til udvidelse af vores fælles bevidsthed.


Jeg har selv været igennem en større personlig udvikling igennem en del år, som gør at jeg er blevet bedre til at leve i overensstemmelse med min spiritualitet. Jeg ser min personlig udvikling som helt essentiel for at kunne bidrage og være mønsterbryder på flere forskellige niveauer og jeg bruger denne erfaring i mine seancer.


Som mange andre har jeg selv haft et anstrengt forhold til min fortid. Før jeg startede min egen personlige udvikling havde jeg mange bekymringer led af frygt, stress og havde mange fysiske smerter. Jeg manglende simpelthen kontakt med min krop.

Med udsigt til til blandt andet flere operationer, stod det klart for mig, at den måde jeg tænkte om og behandlede min krop på, var et symbol på, hvordan jeg behandlede mig selv. Det gav anledning til at dykke dybt i mine egne tanker, følelser, mønstre og overbevisninger omkring mig selv.


Du får trin-for-trin guides via universet, så du ved præcis det, der er vigtigt at vide, når det kommer til selvindsigt og at gå på den vej, der allerede er lagt for dig. At se dig finde selvtilliden frem og vide præcis hvad du er værd.. At se dig connecte med dit højere jeg, er det der gør min dag magisk.

Jeg sætter en ære i at skabe det rum, der gør det til en hyggelig og afslappet – ja, måske endda nydelsesfyldt aktivitet, at håndtere dine udfordringer og egne forstillinger om et begrænset mindset.


At gøre tingene simple, let forståelige og brugbare, så du nemt kan implementere dem i dit liv er mit speciale.

Det er muligt at konvertere dine indre begrænsninger, så de i stedet understøtter dit drømmeliv, uden at du skal knokle for at skabe resultater. Det er jeg, min rejse og min virksomhed et eksempel på.

”Skal jeg hjælpe dig med at skabe det liv, som du har fortjent og indtil nu kun har drømt om?"

Uddannelser & CV

Med udgangspunkt i mine egne erfaringer i efterhånden mange uddannelser inden for personlig udvikling har jeg udviklet et koncept, der arbejder med en ny indgangsvinkel til at skabe varige transformationer i menneskers liv. Jeg er desuden kanal for universet, så jeg kan give dig værktøjer til at forstå dit liv herunder betydningen af dit mindset. Du vil også få redskaber til at forstå og styre dine følelser og ikke mindst de blokeringer, som begrænser dig i at leve det liv du ønsker.

Jeg vil elske at hjælpe dig på vej til at finde ro - og balance i dit liv..

CV

Clairvoyant rådgiver

Marzcia Techau

Healing uddannelser

Reiki 1 & 2

Marzcia Techau

Reiki Master

Rikke Rasmussen

Spirituel healing

Marzcia Techau

Indre barn healing 1 & 2

Marzcia Techau

Englehealing

 Marzcia Techau

Afdøde uddannelser

Medieskab (afdødekontakt)

Anders Åkesson, Rikke Rasmussen & Marcia Techau

Tarot uddannelser

Tarotkort uddannelse

Rikke Rasmussen

Trance uddannelser

Trance workshop

Rikke Rasmussen

Energiopbygning

Rikke Rasmussen

Coach uddannelser

Adfærd & vaner - når ego & sjæl danser tæt

Pernille Bretton-Meyer

Livsdesign- og skygge coach

Henriette Søvind

Har du spørgsmål?

Kontakt mig

Besøg webshoppen

Shop

Kommer snart!

DIN Fortid, Nutid, Fremtid

Scroll to Top