Renée Jagd

Healing

"Jeg stiller ind i din fysiske krop, i dit psykiske energifelt, og jeg mærker hvilken temaer der er relevante at arbejde med. Jeg ser på hvordan ubalancer og blokeringer bedst håndteres for dig"

Få hjælp til blokeringer med individuel healing

Som uddannet englehealer, trancehealer og Reikimester tilbyder jeg en række forskellige healingsmetoder, der fungerer som værktøj til at støtte og hjælpe dig igennem blokeringer og problemstillinger i dit liv. Ved sessioner med individuel healing mødes vi og finder frem til, hvorledes ubalancer og blokeringer bedst håndteres for dig. Jeg gør både brug af den japanske reiki-healing, men også af andre healingsformer, når disse er relevante. Med en individuel healing forsøger jeg at hjælpe dig til større balance mellem din krop og sjæl.

Sessioner med fjernhealing

Udover den individuelle healing, hvor vi mødes fysisk, tilbyder jeg også fjernhealing. Fjernhealing kan både foregå telefonisk eller online, alt efter hvad der passer dig bedst. Skab dig selv et trygt og nærværende rum, som du kan modtage healingen i. Efter seancen er slut, sender jeg dig en mail med de budskaber, der kom til mig under fjernhealingen. Jeg trækker ligeledes dit engelkort eller orakelkort, der sammen med min tydning af kortet vedhæftes i mailen, så du altid kan vende tilbage til dette.

Forskellige typer af healingssessioner

 • Individuel healing, kombineret med clairvoyance

  En individuel session varer; 1 time og 45 min. og prisen er kr. 2250,-
  Book tid her!

 • Telefonisk eller online healing, kombineret med clairvoyance

  En online session varer; 1 time og 45 min. og prisen er kr. 2250,- som betales inden seancens start.
  Book telefonisk session her!
  Book online session her!

 • Fjernhealing

  En session varer; 1 time og prisen er kr. 1300,- som betales inden seancens start.
  Book tid her!

Mine healingsformer

Jeg tilbyder og anvender forskellige former for healing. I mit arbejde med healing, anvender jeg disse som et spektrum, hvorfor jeg ofte bruger kombinationer af de forskellige tilgange. Det er aldrig op til mig at bestemme – healingen vil altid afhænge af, hvad der er mest nødvendigt for dig. Jeg har uddannelser til og diplomer på følgende healingstyper:

 • Reiki – 1, 2 og 3

  Som uddannet Reikimester tilbyder jeg healingsessioner, hvor jeg lægger Reikisymbolerne ind i din energi, så vi med hjælp fra universet kan arbejde med de symboler, der kan være til den største og kærligste hjælp for dig.

 • Spirituel healing

  Ved denne form for healing går jeg som healer ind i en semitrance, hvori der åbnes op til de mestre, engle og andre, der kan guide og bidrage til en god og kærlig healingssession.

 • Englehealing

  I englehealingen får vi hjælp fra de ærkeengle, skytsengle og engleenergier, der kan bidrage til størst forløsning og afbalancering i din krop og dit sind.

 • Indre barn – 1 og 2

  En healing, der er væsentlig i at forløse dybe og/eller tidlige barndomstraumer, der har sat sig fast.

Hvordan foregår healingen, og hvilken virkning har det?

Som udgangspunkt for healingseancen starter jeg med at stille ind på din fysiske krop, i dit psykiske energifelt, og jeg mærker efter, hvilke temaer eller blokeringer vi skal arbejde med under healingen.

Dette gør jeg ved hjælp af mine clairvoyantiske evner. Du må gerne have en intention for temaet i healingen, en overvejelse samt et ønske om at lade mig gå ind og arbejde med dette.

Når først jeg har stillet ind på dig, healer jeg med de forskellige healingsformer, som jeg får vist som værende de mest optimale for dig. Intet er bestemt på forhånd, og hele seancen vil udfolde sig efter, hvad universet fortæller os som værende rigtigt for netop dig. Derfor kan healingen se forskellig ud fra person til person, og sommetider kan den også indeholde remedier såsom krystaller og forløsende sprays.

Når den individuelle healing er slut, runder vi af med hver især at fortælle om vores oplevelse hermed. Der er naturligvis også altid plads til spørgsmål. Til sidst får du lov at trække dit engelkort eller dit orakelkort, der vil beskrive, hvad der er vigtigst for dig mentalt at fokusere på i ugerne efter seancen.

 

Ved fjernhealing runder jeg af med at sende dig en mail med de budskaber, der kom under healingen. Jeg trækker ligeledes dit engle eller orakelkort til dig, som vedhæftes mailen.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig

Besøg webshoppen

Shop

Kommer snart!

DIN Fortid, Nutid, Fremtid

Mine Klienters Udtalelser

Det var trygt og det der blev sagt var stort set rigtigt. Jeg er dybt rørt over den gode måde at være her på. Nærvær, tryghed og roen var rigtig god.

Maia Riisberg

Jeg var helt blæst baglæns, efter seancen.

 • Meget trygt,
 • meget intens,
 • meget informativt,
 • meget rørende,
 • meget præcist og
 • meget rart.
 • 99 % rigtighed.
 • Renee ramte plet med hvordan jeg arbejdet med mig selv

Anne Larsen

Om det er en healing eller en clairvoyance, jeg får hos Reneé, så går jeg altid derfra med følelsen af at have fået mere.

Med hendes fantastiske healingevner, hjælper hun min krop i ro og balance igen.

Jeg går altid fra en session med Reneé, med en følelse af overskud, ro og klar til det næste skridt.

Reneé, ”Du er for vild.”

Mia

Scroll to Top